biogaz, biometan, biopaliwa_ptak 2025

Kraków: Afrykańskie pierogi podbiły podniebienia smakoszy

16 sierpnia 2005

Pierogi z mięsem, grzybami czy borówkami - wszystkie stanęły do walki o miano najsmaczniejszych. W Krakowie na Małym Rynku trwa III edycja Festiwalu Pierogów.

Nie polskie a afrykańskie pierogi sataya wygrały w konkursie publiczności podczas trzeciej edycji Festiwalu Pierogów w Krakowie. Kucharze do ciasta dodali mięso z ostrymi przyprawami i to podbiło podniebienia smakoszy.

Festiwal mącznego przysmaku przyciągnął na Mały Rynek w Krakowie tysiące krakowian i turystów.


POWIĄZANE

Odszkodowania dla rolników często są zaniżone (i są coraz rzadsze). Jak bronić s...

Co szóste jajo kurze, które jest przedmiotem światowego handlu, pochodzi z Polsk...

Uruchomienie w Szwecji spółki do obsługi rynków skandynawskich i start sprzedaży...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę