biogaz_09_2025
biogaz, biometan, biopaliwa_ptak 2025

Oferta kulinarna - atrakcja i korzyść czy utrapienie gospodarstwa agroturystycznego

5 stycznia 2016
Stowarzyszenie Kujawsko-Pomorski Ośrodek Wsparcia Inicjatyw Pozarządowych „TŁOK” w dniach 6-7 grudnia 2012 w restauracji „Ostromecka” organizuje  warsztaty kulinarne z seminarium „Oferta kulinarna - atrakcja i korzyść czy utrapienie gospodarstwa agroturystycznego”.
Zaproszenie organizatorzy  kierują  do osób z regionu kujawsko-pomorskiego prowadzących gospodarstwa agroturystyczne, które chcą wprowadzić bądź wzbogacić ofertę kulinarną w swym gospodarstwie.



POWIĄZANE

Miód coraz rzadziej kojarzony jest wyłącznie z tradycją i domową spiżarnią. Staj...

Raporty PPR – Analiza Polityczna Ursula von der Leyen na zakręcie historii? Głos...

„Raporty PPR – AgroEksport: Rosja 2024/25"  W lipcu 2025 roku obserwujemy wyraźn...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę