biogaz, biometan, biopaliwa_ptak 2025

Regionalne smakołyki w agroturystyce

5 stycznia 2016
Zapraszamy do udziału w warsztatach kulinarnych pn."Profesjonalne komponowanie dań z produktów lokalnych w agroturystyce" Sekretariat Regionalny KSOW województwa podlaskiego wspólnie z Podlaską Regionalną Organizacją Turystyczną z myślą o właścicielach kwater agroturystycznych organizują bezpłatne warsztaty kulinarne pn. „Profesjonalne komponowanie dań z produktów lokalnych w agroturystyce”. Celem warsztatów jest zwiększenie roli produktów lokalnych w żywieniu turystów korzystających z usług agroturystycznych oraz podniesienie jakości produktów. Terminy oraz miejsca warsztatów: 1. 19 listopada 2013 r. – Bojarski Gościniec, Narewka, ul. Ogrodowa 28 2. 20 listopada 2013 r. – Stanica Kresowa, Poczopek 9 3. 21 listopada 2013 r. – Zajazd Herbu Wielbut, Konarzyce, ul. Łomżyńska 161

POWIĄZANE

Spółdzielnia Mleczarska Ryki od lat produkuje sery dojrzewające bez chlorku wapn...

Deregulacja - rzadko które słowo zrobiło taką karierę w ostatnich miesiącach. Je...

Raport WEI wzywa do redefinicji polskiej polityki zdrowotnej   Warsaw Enterprise...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę