biogaz_09_2025

Spadają ceny mięsa i mąki

5 stycznia 2016
Na przełomie lutego i marca drożało żyto i olej rzepakowy, a taniała wieprzowina, bydło, drób, a także mąka detaliczna i piekarnicza - wynika z danych zintegrowanego systemu rolniczej informacji rynkowej (ZSRIR) Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi.



POWIĄZANE

Prawie 1,6 mld euro – tyle mają wynieść roczne oszczędności dla rolników po upro...

Podczas Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Członków została wybrana nowa Rada Nadz...

Coraz większą popularność zyskują nowoczesne produkty na bazie naturalnych skład...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę