OPOLAGRA_2025
AgroShow_05_2025_Zielone

Wodorosty - nowy przysmak

10 stycznia 2008
W Hiszpanii prawdziwą furrorę w gastronomii robią wodorosty. To nie jest drogie jedzenie, a łatwe do pozyskania i różnorodne w smakach. Wodorosty można dostać nie tylko w restauracjach.
Hiszpanie zbierają je sami, na plażach. Powstają również zakłady, które zajmują się obróbką wodorostów i przygotowaniem do masowej sprzedaży.


POWIĄZANE

(Waszyngton, D.C., 29 kwietnia 2025 r.) - W pierwszych 100 dniach administracji ...

Kandydat na Prezydenta RP dr Artur Bartoszewicz od samego początku kampanii wybo...

Komisja Europejska podnosząc cła działa przeciwko nieuczciwie dotowanemu importo...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę