A_BIO_AGRO_950

Wzrost produkcji cukru w Europie

27 września 2011
FAMMU/FAPA informuje, że niemiecka firma analityczna F. O. Licht szacuje, że produkcja cukru buraczanego w Europie w sezonie 2011/12 (październik/wrzesień) wzrośnie gwałtownie z 23,7 do 30,1 mln ton!
Powodem tak wysokiej, 27% dynamiki wzrostu jest oczekiwane podwojenie produkcji w Rosji i jej rekordowa wysokość na Ukrainie. Firma oczekuje, że produkcja cukru w Rosji może wynieść aż 5,8 mln ton.



POWIĄZANE

W sercu Newark w stanie New Jersey działa AeroFarms – pionier rolnictwa wertykal...

Inwestycje Zwiększające Konkurencyjność (IZK). Kto dostanie pieniądze, ile i na ...

Bezpieczeństwo konia i jeźdźca to absolutny priorytet – w każdych warunkach atmo...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę