A_BIO_AGRO_950

Z subwencji rolnych korzystają koncerny

12 grudnia 2005
Silne międzynarodowe grupy żywnościowe korzystają w dużym stopniu z subwencji wspólnej polityki rolnej - wynika z ankiety opublikowanej na łamach "Guardiana". Najwięcej dostali producenci cukru (firma Tate and Lyle aż 227 mln funtów w latach 2003 - 2004) i nabiału.

POWIĄZANE

Pan Grzeogorza Jedamski, rolnik emeryt od kilku lat zabiego o sprawiedliwą wysok...

Chaber bławatek (Centaurea cyanus L.), nazywany potocznie bławatkiem, to jeden z...

Amerykańska Agencja ds. Żywności i Leków (FDA) oraz Centrum Kontroli i Prewencji...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę