Cykoria S.A. bliżej gastronomii

19 października 2017
Cykoria S.A. bliżej gastronomii

11 października br. Cykoria S.A. wzięła udział w Kongresie Szefów Kuchni, będącym jedną z największych imprez branżowych w Polsce. Podczas spotkania odbyły się liczne wystąpienia konsultantów, dietetyków oraz trenerów biznesu a także debaty, dotyczące trendów społecznych w gastronomii.

– Udział w tym Kongresie był dla nas szczególnie ważny, bo dał nam możliwość poznania oczekiwań branży HoReCa – mówi Jerzy Kurowski, dyrektor ds. sprzedaży i marketingu Cykoria S.A.

– Zależy nam, abyśmy poszerzyli ten kanał dystrybucji i jeszcze lepiej dostosowali się do obecnie panujących trendów.

 

Biuro prasowe Cykoria S.A.


POWIĄZANE

PO złoży wniosek do Najwyższej Izby Kontroli o przeprowadzenie kontroli w stadni...

Budowa ogrodzenia wzdłuż granicy Polski z Białorusią i Ukrainą, które uniemożliw...

Do konsultacji społecznych trafił projekt ustawy o restrukturyzacji zadłużenia p...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum
Jestesmy w spolecznosciach:

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Zgłoś uwagę