Cykoria S.A. bliżej gastronomii

19 października 2017
Cykoria S.A. bliżej gastronomii

11 października br. Cykoria S.A. wzięła udział w Kongresie Szefów Kuchni, będącym jedną z największych imprez branżowych w Polsce. Podczas spotkania odbyły się liczne wystąpienia konsultantów, dietetyków oraz trenerów biznesu a także debaty, dotyczące trendów społecznych w gastronomii.

– Udział w tym Kongresie był dla nas szczególnie ważny, bo dał nam możliwość poznania oczekiwań branży HoReCa – mówi Jerzy Kurowski, dyrektor ds. sprzedaży i marketingu Cykoria S.A.

– Zależy nam, abyśmy poszerzyli ten kanał dystrybucji i jeszcze lepiej dostosowali się do obecnie panujących trendów.

 

Biuro prasowe Cykoria S.A.


POWIĄZANE

Zastępowanie jaj w różnych produktach substancjami zamiennymi może się okazać co...

Przedstawiciele izb rolniczych biorący udział w szacowaniu strat spowodowanych p...

Praca na statkach rybackich, uprawnienia rybaków oraz obowiązki armatorów będą r...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę