A_TSW_2026_950

Dlaczego warto postawić na serki topione latem?

27 maja 2020
Dlaczego warto postawić na serki topione latem?

Wysokie temperatury sprzyjają psuciu się nabiału i to właśnie dlatego warto zadbać o zachowanie ciągłości procesu chłodniczego podczas jego transportu.

Serki topione są jednak produktem, który wykazuje sporą tolerancję dla wahań temperatury, co sprawia, że jest niezwykle pożądanym dodatkiem do kanapek/sałatek zwłaszcza w letnie, upalne dni, także wówczas, kiedy jemy poza domem.

Forma pakowania (kostki/krążki/plastry) pozwala na jego wszechstronne wykorzystanie w kuchni i dopasowanie do bieżących potrzeb żywieniowych każdego klienta sklepu.

Dodatkowym atutem jest stosunkowo długi termin przydatności do spożycia, co jest buforem bezpieczeństwa dla właściciela placówki.

 

Biuro prasowe / Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop


POWIĄZANE

18.12.2025 r., w godzinach porannych w Brukseli, odbyło się spotkanie przed szcz...

Europa musi teraz odpowiedzieć Bruksela była dziś świadkiem wydarzenia bez prece...

Polski biznes jest pełen obaw o przyszłość i nie są to bynajmniej irracjonalne l...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę