A_BIO_AGRO_950

III Ogólnopolskie Targi Dobrego Jedzenia

19 maja 2016
III Ogólnopolskie Targi Dobrego Jedzenia
ARR

14 i 15 maja br. w hali Centrum Rekreacyjno-Sportowego w Zielonej Górze miały miejsce III Ogólnopolskie Targi Dobrego Jedzenia. Targi otworzył wicemarszałek woj. lubuskiego Stanisław Tomczyszyn.

Impreza ta skierowana jest do małych i lokalnych producentów żywności, którzy stosują tradycyjne i ekologiczne metody produkcji. Głównym celem wydarzenia było zapoznanie mieszkańców Zielonej Góry z trendami w tej branży oraz uświadomienie im, jak ważne jest zdrowe odżywianie. Podczas wykładów, warsztatów i pokazów kulinarnych mieszkańcy Ziemi Lubuskiej mieli okazję zapoznać się z nowymi i tradycyjnymi metodami produkcji żywności.

OT ARR w Gorzowie Wlkp. zorganizował podczas targów stoisko konsultacyjno-informacyjne z materiałami informacyjnymi dotyczącymi mechanizmów WPR i krajowych administrowanych przez ARR.

ARR


POWIĄZANE

Rosnąca presja zmian klimatycznych oraz potrzeba ograniczenia stosowania chemii ...

Fumigacja zboża to jedna z kluczowych metod ochrony przed szkodnikami i pleśniam...

Jak pogodzić rosnącą presję regulacyjną, malejącą liczbę substancji czynnych, oc...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę