Masło klarowane marki Sertop na podium

18 października 2017
Masło klarowane marki Sertop na podium

Tyski producent serków topionych został zwycięzcą kategorii „Przetwory Mleczne” w Plebiscycie „Kuchnia Polska 2017”, prowadzonym na łamach magazynu Kuchnia wspólnie z Programem Promocyjnym Doceń Polskie.

Celem akcji było wypromowanie wśród czytelników polskich producentów żywności i ich produktów.

– Cieszymy się, że Jury  doceniło doskonałą jakość masła klarowanego naszej marki i wybrało je spośród innych produktów, zgłoszonych do konkursu – mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop  Sp. z o.o.

– Dzięki takim wyróżnieniom upewniamy się, że łączenie kulinarnej tradycji ze współczesnością to dobra droga do sukcesu.

Biuro prasowe Sertop Sp. z o.o.


POWIĄZANE

Do połowy marca do Sejmu powinien trafić projekt specustawy ws. budowy płotu wzd...

Anwil z grupy PKN Orlen przystąpił do International Fertilizer Association (IFA)...

Podczas Targów FERMA w Łodzi swoją działalność oficjalnie zainaugurowała Polska ...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum
Jestesmy w spolecznosciach:

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Zgłoś uwagę