aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1

Notowania cenowe z Lubelskiego Rynku Hurtowego 8 września 2017 r.

11 września 2017
Notowania cenowe z Lubelskiego Rynku Hurtowego 8 września 2017 r.
Lp. Produkt Jm Cena min. Cena max. Cena średnia cena średnia poprz. notowanie Różnica
warzywa
1 bakłażan kg 3 4 3,5 4 -0,5
2 brokuł szt 1,5 2 1,75 1,75 0
3 burak czerwony kg 0,8 0,8 0,8 0,75 0,05
4 cebula kg 0,8 1 0,9 1 -0,1
5 cebula cukrowa kg 1,6 1,8 1,7 2 -0,3
6 cebula czerwona kg 1,2 2 1,6 2,4 -0,8
7 cebula czosnkowa kg 2,4 2,4 2,4 2,4 0
8 cebula szalotka kg 2 2 2 0 2
9 chrzan pęczek 1 1 1 0 1
10 cukinia kg 2 2 2 3 -1
11 czosnek kg 6 12 9 0 9
12 czosnek szt 0,2 1,6 0,9 1,1 -0,2
13 dynia kg 1,5 2 1,75 2 -0,25
14 fasola szparagowa zielona kg 7 7 7 7 0
15 fasola szparagowa żółta kg 7 7 7 0 7
16 jarmuż tacka 4 4 4 4 0
17 kalafior szt 1,5 3,5 2,5 3 -0,5
18 kapusta biała szt 1 2,5 1,75 1,75 0
19 kapusta czerwona kg 1,2 1,2 1,2 1,2 0
20 kapusta kiszona kg 1,8 2 1,9 1,9 0
21 kapusta pekińska kg 2,4 2,6 2,5 2,7 -0,2
22 kapusta włoska szt 2 2,5 2,25 2,5 -0,25
23 koper pęczek 0,7 0,8 0,75 1 -0,25
24 kukurydza szt 0,7 1 0,85 1,1 -0,25
25 marchew kg 0,8 1 0,9 1 -0,1
26 natka z pietruszki pęczek 0,7 0,8 0,75 0,75 0
27 ogórek kg 2 4 3 2,5 0,5
28 ogórek gruntowy kg 1,5 3 2,25 2,5 -0,25
29 ogórek kiszony kg 4 5 4,5 4,5 0
30 ogórek małosolny kg 4,3 5 4,65 4,65 0
31 papryka biała kg 2,6 2,6 2,6 2 0,6
32 papryka czerwona kg 3 3 3 3 0
33 papryka pikantna kg 7 7 7 10 -3
34 papryka zielona kg 2,4 2,4 2,4 2 0,4
35 pietruszka kg 4 4 4 4 0
36 pomidor kg 2,5 3 2,75 1,66 1,09
37 pomidor gruntowy kg 0,9 1,2 1,05 1,3 -0,25
38 pomidor koktajlowy kg 8 8 8 10 -2
39 pomidor malinowy kg 3,3 3,8 3,55 2,55 1
40 pomidor zielony kg 1 1 1 0 1
41 por szt 1,2 1,4 1,3 1,5 -0,2
42 roszponka 100 g 4 4 4 4 0
43 rucola 100 g 4 4 4 4 0
44 rzepa biała kg 2,4 2,4 2,4 2,4 0
45 rzepa czarna kg 2 2,4 2,2 2,2 0
46 rzodkiewka pęczek 1 1,5 1,25 1,2 0,05
47 sałata szt 1,25 1,6 1,43 1,72 -0,29
48 sałata lodowa szt 2,5 3 2,75 2,75 0
49 sałata mix 100 g 4 4 4 4 0
50 seler kg 2,4 2,4 2,4 2,6 -0,2
51 seler młody szt 1,2 1,2 1,2 1,6 -0,4
52 seler naciowy szt 3 3 3 3,25 -0,25
53 szczaw kg 7,5 7,5 7,5 0 7,5
54 szczypior szt 0,8 1 0,9 1 -0,1
55 włoszczyzna pęczek 2,2 2,2 2,2 2,2 0
56 ziemniak kg 0,46 0,6 0,53 0,55 -0,02
grzyby
1 boczniak kg 15 15 15 0 15
2 pieczarka kg 5,3 5,3 5,3 5,15 0,15
owoce
1 ananas szt 4,5 4,5 4,5 4,5 0
2 arbuz kg 1,2 1,2 1,2 1,25 -0,05
3 aronia kg 3,5 3,5 3,5 0 3,5
4 awokado szt 4 4 4 4,5 -0,5
5 banany kg 2,55 2,9 2,73 2,7 0,03
6 borówka amerykańska 0.25 kg 5 5 5 4 1
7 borówka amerykańska kg 14 14 14 0 14
8 brzoskwinia paragwajska kg 4 4 4 4,8 -0,8
9 brzoskwinie imp. kg 3 3,8 3,4 3,3 0,1
10 cytryny kg 6 6 6 5,78 0,22
11 grapefruity kg 5 5 5 5 0
12 gruszka Margerita kg 3,5 4,5 4 0 4
13 gruszka Santa Maria kg 4 4 4 0 4
14 gruszki Bancreta Viliamsa kg 2 4 3 0 3
15 gruszki Klapsa kg 2 3 2,5 1,5 1
16 gruszki Konferencja kg 4 4 4 0 4
17 imbir kg 12 12 12 12 0
18 jabłka Antonówka kg 1,67 2 1,84 2,34 -0,5
19 jabłka Celesta kg 1,67 2 1,84 2,67 -0,83
20 jabłka Delikates kg 1,67 2 1,84 0 1,84
21 jabłka Gala kg 2 2,33 2,17 0 2,17
22 jabłka Paulared kg 1,67 2 1,84 2,84 -1
23 jabłka Piros kg 1,67 2 1,84 2,17 -0,33
24 jabłka Rubin kg 2,67 3 2,84 0 2,84
25 jabłka Summered kg 1,67 1,67 1,67 0 1,67
26 kiwi kg 10 11 10,5 7,75 2,75
27 limonka kg 12 12 12 11,5 0,5
28 maliny 500 g 6 6 6 5 1
29 mandarynki kg 7 7 7 6,8 0,2
30 morela kg 6,8 6,8 6,8 7 -0,2
31 nektarynki kg 3,3 3,8 3,55 3,4 0,15
32 orzech laskowy kg 10 12 11 0 11
33 pomarańcze kg 3,7 5 4,35 4,8 -0,45
34 śliwka Amers kg 2,5 4 3,25 4,25 -1
35 śliwka Węgierka kg 4 5 4,5 3,25 1,25
36 słonecznik szt. 2,5 2,5 2,5 2,5 0
37 winogrona białe kg 3,9 4,6 4,25 4,25 0
38 winogrona ciemne kg 5,5 6,6 6,05 6,6 -0,55
39 żurawina kg 16 16 16 0 16
art. spożywcze
1 cukier kg 2,5 2,5 2,5 2,5 0
2 dorsz (filet mrożony) kg 22 22 22 22 0
3 fasola drobna Aura kg 6 6 6 6 0
4 fasola Jaś duży kg 11 11 11 12 -1
5 fasola Jaś karłowy kg 4,5 4,5 4,5 4,3 0,2
6 filet z kurczaka kg 13,8 15,5 14,65 15,5 -0,85
7 flaki wołowe mrożone kg 13 13 13 13 0
8 groch łupany kg 2 2 2 2,35 -0,35
9 jaja klasa "L"(63 g-73 g) szt 0,37 0,4 0,39 0,38 0,01
10 karczek kg 13,86 16,16 15,01 14,88 0,13
11 kiełbasa zwyczajna kg 6,9 13,13 10,02 10,02 0
12 kurczak kg 6,95 7,5 7,23 6,95 0,28
13 mak kg 8 9 8,5 8,25 0,25
14 makrela wędzona kg 11,5 11,5 11,5 11,5 0
15 masło Extra 200 g 5,5 5,95 5,73 5,9 -0,17
16 miruna ze skórą (filet) kg 16,8 16,8 16,8 16,5 0,3
17 płaty śledziowe solone kg 13,25 13,25 13,25 13,25 0
18 schab bez kości kg 14,18 16,8 15,49 15,04 0,45
19 szprot wędzony kg 9,5 9,5 9,5 9,5 0

 

 

Lubelski Rynek Hurtowy S.A. w Elizówce


POWIĄZANE

Projektowanie ogrodów to piękna pasja, a jednocześnie cenna umiejętność. Pozwala...

Jak na razie, jedynym dokumentem pod którym podpisała się strona rządowa są usta...

Parlament UE przyjął nowe przepisy, które sprawią, że opakowania staną się bardz...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę