Nowość Sertop Serki topione w plastrach

16 kwietnia 2019
Nowość Sertop Serki topione w plastrach

Tyski producent serków topionych wprowadza na rynek kolejną nowość: sery topione w plastrach. – Produkt ten powstał w odpowiedzi na oczekiwania zarówno naszych partnerów handlowych, jak i samych konsumentów – mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop  Sp. z o.o.

– Starannie wyselekcjonowane surowce, brak konserwantów i aromatów, duża zawartość wapnia to najważniejsze zalety naszych nowych serów. Produkt jest dodatkowo wolny od  GMO i glutenu, co sprawia, że mogą go także spożywać osoby będące na bezglutenowej diecie.

W skład nowej linii wchodzą trzy, najbardziej popularne smaki serków Sertop: Złoty Ementaler, Gouda oraz Cheddar. Każde 130g opakowanie zawiera  8 pojedynczo pakowanych plasterków, które ze względu na wysoką jakość idealnie nadają się także do zapiekania.

 

Biuro prasowe Sertop


POWIĄZANE

Superowoce, choć brzmi to banalnie, są prawdziwymi super bohaterami codziennej d...

Minister Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej zaprasza na półroczne konsult...

Percepcja superowoców i rosnący popyt na owoce jagodowe to tylko szansa. Moda na...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę