Targi_china_210519-750

Podkręć smak grillowanych warzyw!

18 czerwca 2019
Podkręć smak grillowanych warzyw!

Czy serek topiony może być produktem na grilla? Okazuje się, że tak, ale pod warunkiem najwyższej jakości, która umożliwi jego zapiekanie w wysokiej temperaturze - mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop  Sp. z o.o.

– Dzięki dodatkom serka topionego można wzbogacić smak najpopularniejszych warzyw takich jak: szparagi, ugotowana marchewka, brokuły czy ziemniaki lub wykorzystać go przed grillem do przyrządzenia serowych sosów, uzyskując tym samym pełen witamin i smaku posiłek.

Jaka forma produktu jest najwygodniejsza w użyciu? Z pewnością plastry serka topionego, dedykowane także do grillowania ze względu na sposób pakowania, umożliwiający ekonomiczne wykorzystanie produktu i brak konieczności posiadania przy sobie noża do krojenia. Przy większej ilości gości, idealnie sprawdzają się 100g kostki serka topionego, które  można zapiekać w całości (po wyjęciu z opakowania i zastosowaniu tradycyjnej panierki z bułki tartej lub panco).

 

Biuro prasowe Sertop


POWIĄZANE

700 tys. gospodarstw mlecznych, 12 tys. zakładów mleczarskich i 300 tys. pracown...

Minister do spraw Handlu, Przemysłu i Rozwoju Gospodarczego Republiki Południowe...

Spółka zależna Lactalis do Brasil ogłosiła zakończenie procesu przejmowania spół...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę