aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1

Magazyn Przemysłu Mięsnego 2/2002 marzec-kwiecień

29 listopada 2002
W numerze:

  • Temat numer
  • Rozkoszne grilowania
  • Dodatki
  • Wędliny konserwowane
    Aromaty, substancje konserwujące
    Technolgia produkcji wyrobów mięsnych do grilowania
  • Osłonki / Opakowania
  • Opakowania - wizytówką produktu
    Ubranie na miarę cz.II
  • Technologie / Chłodnictwo / Transport
  • ATP transport przyszłosci cz.II
    Piece konwekcyno-parowe
    ESA-200
  • Higiena / Jakość
  • Zmiany mikrobiologiczne
    Mycie i dezynfekcja
    Posadzki w zakładach
  • UE / ISO / HACCP
  • Wymogi Unii Europejskiej
    Auditor radzi
    Gwarancja bezpieczeństwa cz.III
  • Sklep firmowy
  • Sposób na ekspozycję
    Sprzedawcy - zawód wrodzony czy wyuczony?
  • Z wizytą
  • Wieczór z meze na Cyprze
    Nie samą pracą człowiek żyje
  • Warto wiedzieć
  • Urlopy macierzyńskie
    Umowy absolwenckie


    Adres redakcji: Al.Roździeńskiego 188
    40-203 Katowice
    tel.(0-32) 258 03 61
    fax.(0-32) 203 93 56
    e-mail: mpm@elamed.com.pl
    Internet: www.elamed.com.pl

    POWIĄZANE

    Praca dla opiekunek w Niemczech to nie tylko źródło dochodu, ale także możliwość...

    Każda firma z sektora rolniczego wie, jak trudno jest walczyć o uwagę klientów, ...

    We wtorek posłowie z Komisji Wolności Obywatelskich wraz z ekspertami i zaintere...


    Komentarze

    Bądź na bieżąco

    Zapisz się do newslettera

    Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

    Najpopularniejsze tematy

    gospodarkapracaprzetargi
    Nowy PPR (stopka)
    Jestesmy w spolecznosciach:
    Zgłoś uwagę