aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1

Magazyn Przemysłu Mięsnego 3/2002

29 listopada 2002
W numerze:

  • Temat numeru:
  • Zimne nóżki
  • Dodatki
  • Jakoś konserw pasteryzowanych i sterylizowanych
    Substancje dodatkowe wzmacniające smak i zapach
    Stabilizatory i emulgatory
  • Technologie / Chłodnictwo / Transport
  • Zamrażanie, schładzanie przy wykorzystaniu ciekłych gazów
    Logginet - nowoczesny system rejestracji
    ATP - transport przyszłosci cz.III
    Przyjazne odpowietrzanie instalacji chłodniczej
  • Higiena / Jakość / Ekologia
  • Posadzki w zakładach mięsnych cz.II
    Dyrektywa 93/43/EEC
  • UE / ISO / HACCP
  • Zespół ds. HACCP
    Czyste ściany wygoda i funkcjonalność
  • Sklep firmowy
  • Klient nasz pan
  • Warto wiedzieć
  • Historia kiełbas
  • Z wizytą
  • Wszystko zależy od klienta
    Najlepszy wyrób okazjonalny Wielkanoc 2002
    Złota Stalka 2002 - konkurs wędliniarski oraz sztuki układania i dekorowania pater
    Konsumencki Znak Jakości
    Najlepszy produkt drobiarski


    Adres redakcji:
    Al.Roździeńskiego 188
    40-203 Katowice
    tel.(0-32) 258 03 61
    fax.(0-32) 203 93 56
    e-mail: mpm@elamed.com.pl
    Internet: www.elamed.com.pl

    POWIĄZANE

    Praca dla opiekunek w Niemczech to nie tylko źródło dochodu, ale także możliwość...

    Każda firma z sektora rolniczego wie, jak trudno jest walczyć o uwagę klientów, ...

    We wtorek posłowie z Komisji Wolności Obywatelskich wraz z ekspertami i zaintere...


    Komentarze

    Bądź na bieżąco

    Zapisz się do newslettera

    Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

    Najpopularniejsze tematy

    gospodarkapracaprzetargi
    Nowy PPR (stopka)
    Jestesmy w spolecznosciach:
    Zgłoś uwagę