aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1

Magazyn Przemysłu Mięsnego 4/2002

29 listopada 2002
W numerze:

  • Konkurs
  • XVIII Konkurs
    Polagra Food 2002
  • Dodatki
  • Szlachetne wędliny
  • Technologie / Chłodnictwo / Transport
  • Technologia produkcji kiełbas grubo rozdrobnionych
    Wszystko naraz
    Leonardo, Lion na chłodno
  • Higiena / Jakość / Ekologia
  • Posadzki w zakładach mięsnych cz.III
    Kontrola, a zarządzanie jakością
  • UE / ISO / HACCP
  • Opis wyrobu
  • Sklep firmowy
  • Kim jest klient?
  • Z wizytą
  • Gdańska majówka
    Recepta na sukces
    Dni Przemysłu Mięsnego
    FICCE 2002
    Zimna płyta
    Ferma Świń i Drobiu
    Już 80 lat
    Złota Stalka


    Adres redakcji:
    Al.Roździeńskiego 188
    40-203 Katowice
    tel.(0-32) 258 03 61
    fax.(0-32) 203 93 56
    e-mail: www.elamed.com.pl

    POWIĄZANE

    Praca dla opiekunek w Niemczech to nie tylko źródło dochodu, ale także możliwość...

    Każda firma z sektora rolniczego wie, jak trudno jest walczyć o uwagę klientów, ...

    We wtorek posłowie z Komisji Wolności Obywatelskich wraz z ekspertami i zaintere...


    Komentarze

    Bądź na bieżąco

    Zapisz się do newslettera

    Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

    Najpopularniejsze tematy

    gospodarkapracaprzetargi
    Nowy PPR (stopka)
    Jestesmy w spolecznosciach:
    Zgłoś uwagę