aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1

Magazyn Przemysłu Mięsnego 5/2002

29 listopada 2002
W numerze:

  • Konkurs
  • XVIII Konkurs
  • Osłonki / Opakowania
  • Ubranie na miarę
  • Dodatki
  • Renesans w produkcji
    Funkcjonalne białko mięsne
  • Technologie / Chłodnictwo / Transport
  • Drób i podroby
    Transport mięsa i przetworów mięsnych
    Nowatorskie rozwiązania w chłodnictwie
    Zagrożenia podczas produkcji
    Mięso drobiowe z importu
  • UE / ISO / HACCP
  • 64/433/EEC
    Czyste ściany, wygoda i funkcjonalność
    Schemat technologiczny
  • Higiena / Jakość / Ekologia
  • ABC higieny
    Aby tłuszcz nie szkodził
    Posadzki w zakładach mięsnych cz.IV
    Zmiany mikrobiologiczne
  • Z wizytą
  • Fair Play
    Wspólna polityka rolna
    Oszustwa
    17 lipca rusza SAPARD
    OK 40 mln euro
    BGŻ uruchamia kredyty
    Gdzie pobrać formularz
    100 osób z włośnicą


    Adres redakcji:
    Al.Roździeńskiego 188
    40-203 Katowice
    tel.(0-32) 258 03 61
    fax.(0-32) 203 93 56
    e-mail: www.elamed.com.pl

    POWIĄZANE

    Praca dla opiekunek w Niemczech to nie tylko źródło dochodu, ale także możliwość...

    Każda firma z sektora rolniczego wie, jak trudno jest walczyć o uwagę klientów, ...

    We wtorek posłowie z Komisji Wolności Obywatelskich wraz z ekspertami i zaintere...


    Komentarze

    Bądź na bieżąco

    Zapisz się do newslettera

    Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

    Najpopularniejsze tematy

    gospodarkapracaprzetargi
    Nowy PPR (stopka)
    Jestesmy w spolecznosciach:
    Zgłoś uwagę