aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1

Magazyn Przemysłu Mięsnego 7 lipiec 2004

23 sierpnia 2004

Wydawnictwo: Wydawnictwo ELAMED
Rok wydania: 2004
ISSN: 1643-7306

W numerze:


  • Ruszaj w świat
    Marki polskie
    Antoni Morawiec
    Ale się dzieje
    Antoni Morawiec


  • Inspekcja sanitarna
    Nowe spojrzenie
    Piotr Andrzej Pawłowski


  • Opakowania zbiorcze z MAP
    Anna Szpurka
    Do wyboru, do koloru
    Laura Wojtas
    Giętkie folie z tworzyw
    Laura Wojtas


  • Oprogramowanie branżowe
    Modne klipsy
    Laura Wojtas
    Kontrole temperatury - z klasą
    Wędzenie kontrolowane
    Strategia na dziś
    Alternatywna droga - cz. I
    Krzysztof Lendzion


  • Gorąca atmosfera
    Ryszard Bryła


  • ISO 9001 - cz. IV
    Michał Kundzicz
    International Food Standard - cz. IV
    Michał Kundzicz


  • Identyfikacja i identyfikowalność w świetle GMP i HACCP
    Michał Kundzicz
    Sezon na salmonellę
    Hubert Wysocki


  • Akademia sprzedaży
    Aleksandra Wawerla


  • Czołowy producent mięsa indyczego
    Bogdan Nowak
    Sielinko 2004
    Targi SAWO, Targi Technologii Przemysłowych i Dóbr Inwestycyjnych
    Austriacy w Polsce
    Anna Abramczyk
    Aktualności
    Rawicz 2004
    Para technologiczna - nowe możliwości
    Gwidon Janów

Adres redakcji:
Al.Rozdzienskiego 188
40-203 Katowice
tel. (0-32) 258 03 61
fax. (0-32) 203 93 56
e-mail: mpm@elamed.com.pl
Internet: www.elamed.com.pl


POWIĄZANE

Praca dla opiekunek w Niemczech to nie tylko źródło dochodu, ale także możliwość...

Każda firma z sektora rolniczego wie, jak trudno jest walczyć o uwagę klientów, ...

We wtorek posłowie z Komisji Wolności Obywatelskich wraz z ekspertami i zaintere...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę