aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1

Ogólnopolskie Informator Masarski – dodatek

23 września 2002
W numerze:

  • Nowoczesne podejście do samokontroli GMP w produkcji żywności w świetle wymagań polskich i Unii Europejskiej oraz podstawowe wymogi techniczno-sanitarne dla zakładów mięsnych i drobiarskich
  • Instrukcja Głównego Lekarza Weterynarii dot. postępowania organów Inspekcji Weterynaryjnej przy eksporcie z Polski świeżego mięsa wieprzowego do krajów UE
  • Czy i dlaczego HACCP?
  • Praktyczne zasady ochrony obiektów przetwórstwa mięsnego przed szkodnikami sanitarnymi


  • Adres redakcji:
    Ogólnopolski Informator Masarski
    "MASTERPRESS" Sp. z o.o.
    ul. Gen. Andersa 40A
    15-113 Białystok
    tel. (85) 664 75 30
    fax (85) 664 75 40
    e-mail: masarski@masterpress.com.pl
    Internet: www.masterpress.com.pl

    POWIĄZANE

    Praca dla opiekunek w Niemczech to nie tylko źródło dochodu, ale także możliwość...

    Każda firma z sektora rolniczego wie, jak trudno jest walczyć o uwagę klientów, ...

    We wtorek posłowie z Komisji Wolności Obywatelskich wraz z ekspertami i zaintere...


    Komentarze

    Bądź na bieżąco

    Zapisz się do newslettera

    Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

    Najpopularniejsze tematy

    gospodarkapracaprzetargi
    Nowy PPR (stopka)
    Jestesmy w spolecznosciach:
    Zgłoś uwagę