Ogólnopolskie Informator Masarski – dodatek

23 września 2002
W numerze:

  • Nowoczesne podejście do samokontroli GMP w produkcji żywności w świetle wymagań polskich i Unii Europejskiej oraz podstawowe wymogi techniczno-sanitarne dla zakładów mięsnych i drobiarskich
  • Instrukcja Głównego Lekarza Weterynarii dot. postępowania organów Inspekcji Weterynaryjnej przy eksporcie z Polski świeżego mięsa wieprzowego do krajów UE
  • Czy i dlaczego HACCP?
  • Praktyczne zasady ochrony obiektów przetwórstwa mięsnego przed szkodnikami sanitarnymi


  • Adres redakcji:
    Ogólnopolski Informator Masarski
    "MASTERPRESS" Sp. z o.o.
    ul. Gen. Andersa 40A
    15-113 Białystok
    tel. (85) 664 75 30
    fax (85) 664 75 40
    e-mail: masarski@masterpress.com.pl
    Internet: www.masterpress.com.pl

    POWIĄZANE

    Kilka dni temu niedźwiedź brunatny był widziany koło miejscowości Rudawka w powi...

    Lasy Państwowe sprzedają dzisiaj drewno taniej niż w 2017 r. Ceny zbliżone do te...

    Tak znaczącego wzrostu sprzedaży drewna, jak zaplanowały Lasy Państwowe na przys...


    Komentarze

    Bądź na bieżąco

    Zapisz się do newslettera

    Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

    Najpopularniejsze tematy

    gospodarkapracaprzetargi
    Nowy PPR (stopka)
    Jestesmy w spolecznosciach:
    Zgłoś uwagę