aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1
aaaaaaaaKongres Mięsny

Ogólnopolskie Informator Masarski – dodatek

8 listopada 2002
W numerze:

  • Artykuły naukowe
  • Wybrana problematyka teorii i praktyki wędzenia.
    Dodatki funkconalne w technologii produkcji wędzonek.
    Wędzarki i dymogeneratory - przegląd rozwiązań technicznych.
    Piece konwekcyjno-parowe i kotły warzelne jako uniwersalne urządzenia stosowane w obróbce termicznej surowców mięsnych.

  • Artykuły sponsorowane
  • Smak prosto z natury.
    Dopalacz termiczny dymu wędzarniczego.
    Nowoczesna technologia pieczenia z firmą Rational.
    Ekologiczne, zdrowotne i ekonomiczne aspekty wędzenia.
    Perfekcyjne wędzenie.
    Wielofunkcyjna komora wędzarniczo-parzalnicza.


    Adres redakcji:
    Ogólnopolski Informator Masarski
    "MASTERPRESS" Sp. z o.o.
    ul. Gen. Andersa 40A
    15-113 Białystok
    tel. (85) 664 75 30
    fax (85) 664 75 40
    e-mail:masarski@masterpress.com.pl
    Internet:www.masterpress.com.pl

    POWIĄZANE

    Praca dla opiekunek w Niemczech to nie tylko źródło dochodu, ale także możliwość...

    Każda firma z sektora rolniczego wie, jak trudno jest walczyć o uwagę klientów, ...

    We wtorek posłowie z Komisji Wolności Obywatelskich wraz z ekspertami i zaintere...


    Komentarze

    Bądź na bieżąco

    Zapisz się do newslettera

    Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

    Najpopularniejsze tematy

    gospodarkapracaprzetargi
    Nowy PPR (stopka)
    Jestesmy w spolecznosciach:
    Zgłoś uwagę