OPOLAGRA_2025
AgroShow_05_2025_Zielone

Serki na Świątecznym Stole

24 listopada 2016

Serek topiony jest produktem, który idealnie wkomponowuje się w Świąteczne Menu. Może być bazą zarówno wigilijnych zup i sosów do ryb, a także polew do ciast i ciasteczek, które dzięki dodatkowi pysznego serka topionego mają delikatną, kremowo-budyniową konsystencję.

Wkrótce na blogu kulinarnym Serki w Kuchni pojawią się proste w przygotowaniu przepisy na świąteczne smakołyki, które mogą stać się inspiracją w domowej kuchni.

Które produkty nadają się do przygotowywania świątecznych potraw? - W przypadku dań obiadowych, sprawdzi się każdy z naszych produktów, natomiast do ciast i ciasteczek warto użyć serków topionych bez dodatków smakowych np. Złotego Ementalera, Śmietankowego lub topionego serka twarogowego Delisia, który po prostu rozpływa się w ustach – mówi Aneta Będkowska, Kierownik Biura Marketingu i Współpracy z Klientem w firmie Sertop.

Biuro prasowe Sertop


POWIĄZANE

Pogoda nie rozpieszcza producentów kukurydzy. Siewy na północy i w centrum kraju...

Gwałtowny wzrost niepewności w zakresie handlu i polityki gospodarczej, słabszy ...

Rolnictwo precyzyjne wprowadza nowe technologie, które rewolucjonizują podejście...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę