biogaz, biometan, biopaliwa_ptak 2025

Sertop - Czas na zimowe smaki

30 listopada 2017
Sertop - Czas na zimowe smaki

Polacy są tradycjonalistami i nawet zimą, wybierają znane sobie smaki.

Serki topione z czosnkiem, szynką, grzybami, słonecznikiem czy dodatkiem kolorowego pieprzu, a także te, wytwarzane na bazie tradycyjnych serów (Gouda, Edam, Tylżycki) to produkty, które najlepiej rotują w okresie jesienno-zimowym.

To właśnie na nie warto postawić w tym okresie, chcąc zapewnić sobie dobrą rotację na sklepowej półce.

 

Biuro prasowe Sertop


POWIĄZANE

W piątek Minister rodziny, pracy i polityki społecznej Agnieszka Dziemianowicz-B...

Chcesz zacząć ćwiczyć, ale nie wiesz, jaką aktywność fizyczną wybrać?   Trener s...

Wraz z nadejściem jesieni do rodziny deserów Łaciatych dołączają trzy kolejne py...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę