A_BIO_AGRO_950

Sertop – Niecodzienne zastosowanie

17 grudnia 2019
Sertop – Niecodzienne zastosowanie

Czy z serka topionego można zrobić polewę do ciast i pierniczków? Okazuje się, że tak.

– Serowe polewy gospodynie wykorzystywały w swoich kuchniach jeszcze za czasów PRL-u, kiedy na rynku pojawiły się pierwsze serki topione.

Pomimo upływu lat i większej, niż wówczas dostępności produktów w dalszym ciągu są one obowiązkowym dodatkiem do wielu, domowych wypieków, głównie dlatego, że ich przygotowanie jest bardzo proste: wystarczy dodać masło, odrobinę cukru, ulubione dodatki, całość podgrzać i gotowe!

 

 

Biuro prasowe / Aneta Będkowska Marketing Manager Sertop


POWIĄZANE

Małgorzata Bojańczyk, Dyrektor Generalna Polskiego Stowarzyszenia Ochrony Roślin...

W Światowy Dzień Gleby doceniamy ten żywy ekosystem, który wspiera i chroni nasz...

Nowe badanie PAN Europe (Pesticide Action Network) ujawnia wysoki poziom toksycz...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę