A_BIO_AGRO_950

Sertop – pasta z chrzanem

9 marca 2021
Sertop – pasta z chrzanem

Składniki

 

 

  • 1 kostka 100g sera topionego Złoty Ementaler lub Tylżycki

  • 1 łyżeczka tartego chrzanu

  • 2 jajka

  • sól pieprz

 


Sposób przygotowania


Jajka pokrój w kostkę lub zetrzyj na tarce o średnich oczkach. Wymieszaj z serkiem topionym i chrzanem. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

 

Więcej przepisów na www.serkiwkuchni.pl




Biuro prasowe Sertop


POWIĄZANE

Małgorzata Bojańczyk, Dyrektor Generalna Polskiego Stowarzyszenia Ochrony Roślin...

W Światowy Dzień Gleby doceniamy ten żywy ekosystem, który wspiera i chroni nasz...

Nowe badanie PAN Europe (Pesticide Action Network) ujawnia wysoki poziom toksycz...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę