Wiosenna sałatka truskawkowa

26 maja 2020
Wiosenna sałatka truskawkowa

Składniki:


  • 1 woreczek mieszanki sałat Salsa mix Eisberg

 

  • 20 -30 dag truskawek

 

  • 2 łyżki posiekanej świeżej bazylii

 

  • 2 łyżki octu balsamicznego

 

  • 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia

 

Przygotowanie:

Truskawki umyj, osusz, oderwij szypułki i przekrój na ćwiartki. Wymieszaj z posiekaną bazylią, a następnie ułóż na mieszance sałat. Polej octem balsamicznym i kilkoma kroplami oliwy z oliwek.



Biuro prasowe Eisberg


POWIĄZANE

W dniu 15 lipca 2020 r. upływa termin składania w Krajowym Ośrodku Wsparcia Roln...

Dolnośląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego z siedzibą we Wrocławiu przystępuje do ...

Zakup paneli fotowoltaicznych wydatek nawet kilkudziesięciu tysięcy złotych. Tak...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę