A_BIO_AGRO_950

Wiosenna sałatka truskawkowa

26 maja 2020
Wiosenna sałatka truskawkowa

Składniki:


  • 1 woreczek mieszanki sałat Salsa mix Eisberg

 

  • 20 -30 dag truskawek

 

  • 2 łyżki posiekanej świeżej bazylii

 

  • 2 łyżki octu balsamicznego

 

  • 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia

 

Przygotowanie:

Truskawki umyj, osusz, oderwij szypułki i przekrój na ćwiartki. Wymieszaj z posiekaną bazylią, a następnie ułóż na mieszance sałat. Polej octem balsamicznym i kilkoma kroplami oliwy z oliwek.



Biuro prasowe Eisberg


POWIĄZANE

Pan Grzeogorza Jedamski, rolnik emeryt od kilku lat zabiego o sprawiedliwą wysok...

Chaber bławatek (Centaurea cyanus L.), nazywany potocznie bławatkiem, to jeden z...

Amerykańska Agencja ds. Żywności i Leków (FDA) oraz Centrum Kontroli i Prewencji...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę