aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1

Notowania cen z Lubelskiego Rynku Hurtowego S.A. w dniu 07 lipca 2015 r.

8 lipca 2015
Lp.    Produkt    Jm    Cena min.    Cena max.    średnia cena    średnia cena z poprzed-niego notowania 03.07    Różnica

warzywa                            
1    .roszponka        3,75    4    3,88    3,88    0
2    .rucola    opakowanie 100g    3,75    4    3,88    3,88    0
3    .sałata mix    opakowanie 100g    3,75    4    3,88    3,88    0                                                                          
4    bakłażan    kg    4    4    4    4,5    -0,5
5    bób    kg    3,5    4    3,75    5,5    -1,75
6    brokuł    kg    1    1,8    1,4        
7    burak czerwony młody    kg    1,5    1,5    1,5    1,65    -0,15
8    cebula    kg    1,5    1,8    1,65    1,75    -0,1
9    cebula cukrowa    kg    2,8    3    2,9    2,9    0
10    cebula czerwona    kg    2,4    2,4    2,4    2,4    0
11    cebula czerwona młoda    kg    3    3,6    3,3    3    0,3
12    cebula młoda    kg    1,8    2    1,9    2    -0,1
13    chrzan    pęczek    1    1,2    1,1    1,2    -0,1
14    cukinia    kg    1,2    1,6    1,4    2    -0,6
15    czosnek młody    szt.    0,4    1    0,7    0,75    -0,05
16    fasola szparagowa żółta    kg    6,5    8    7,25    8,3    -1,05
17    kalafior    szt.    1    2    1,5    2    -0,5
18    kalarepa    szt.    1    1    1    1    0
19    kapusta biała młoda    szt.    1    1,4    1,2    1,2    0
20    kapusta czerwona młoda    kg    1,3    1,3    1,3    1,35    -0,05
21    kapusta kiszona    kg    1,6    1,8    1,7    1,65    0,05
22    kapusta kiszona młoda    kg    2,4    2,4    2,4    2,4    0
23    kapusta włoska    szt.    2,5    2,5    2,5    2,5    0
24    koper    pęczek    0,8    0,8    0,8    0,6    0,2
25    kukurydza    szt.    2,4    2,4    2,4    2,5    -0,1
26    marchew    kg    2,3    2,5    2,4    2,5    -0,1
27    natka z pietruszki    pęczek    0,7    0,8    0,75    0,65    0,1
28    ogórek    kg    1,3    2    1,65    1,5    0,15                                                                                          
29    ogórek gruntowy    kg    1    2    1,5    2,25    -0,75
30    ogórek kiszony    kg    4,5    5    4,75    4,75    0
31    ogórek małosolny    kg    4,5    5    4,75    4,75    0
32    papryka biała    kg    4    4    4    4,8    -0,8
33    papryka czerwona    kg    7    7,6    7,3        
34    papryka czerwona imp.    kg    6,4    8    7,2    7,1    0,1
35    papryka zielona    kg    3    3    3    3    0
36    pietruszka    kg    7,8    8    7,9    7,8    0,1
37    pomidor    kg    2    3    2,5    2,5    0
38    pomidor malinowy    kg    3    5    4    4    0
39    por    kg    3,2    3,2    3,2    3,6    -0,4
40    por    szt.    1,5    1,8    1,65        
41    rzodkiewka    pęczek    0,8    1,2    1    1    0
42    sałata    szt.    1,1    1,2    1,15    1,05    0,1
43    sałata lodowa    szt.    1,6    2,5    2,05    2,05    0
44    seler    kg    4    4,6    4,3    4    0,3
45    seler naciowy    szt.    3    3    3    2,85    0,15
46    szczaw    kg    5    5    5    5    0
47    szczypior    szt.    0,7    0,8    0,75    0,7    0,05                                                                                           
48    szpinak    kg    5    5    5    5    0
49    włoszczyzna    pęczek    2    2    2        
50    ziemniak    kg    0,7    1,2    0,95        

grzyby                            
1    boczniak    kg    9    10    9,5    10    -0,5
2    pieczarka    kg    5    5    5    5    0

owoce                            
1    ananas    szt.    4    5    4,5    3,35    1,15
2    arbuz    kg    1,2    1,6    1,4    1,4    0
3    banany    kg    3,9    4,2    4,05    4,2    -0,15
4    borówka amerykańska    0.25 kg    5    7    6        
5    borówka amerykańska    125 g    3,5    3,5    3,5    4    -0,5
6    borówka amerykańska    kg    20    20    20        
7    brzoskwinia Paraguayo    kg    4    5,5    4,75    4,25    0,5
8    brzoskwinie imp.    kg    3    4    3,5    3,5    0
9    cytryny    kg    7    7,2    7,1    7,25    -0,15
10    czereśnie    kg    3,5    12    7,75    9    -1,25
11    grapefruity    kg    4    6    5    4,8    0,2
12    gruszki Konferencja    kg    4,1    4,1    4,1    4    0,1
13    jabłka Gloster    kg    3    3    3    3    0                                                                                                           
14    jabłka Ligol    kg    3    3    3    3    0
15    jabłka Rubinstar    kg    2,53    2,53    2,53    2,67    -0,14
16    jabłka Sampion    kg    3    3    3    3    0
17    jagody czarne    kg    14    14    14    14,5    -0,5
18    kiwi    kg    6,5    8    7,25    7    0,25
19    limonka    kg    10    13    11,5        
20    maliny    500 g    4    4,5    4,25    4    0,25
21    mandarynki    kg    6,5    6,5    6,5    4,75    1,75
22    morele    kg    6    9    7,5    7,75    -0,25
23    nektarynki    kg    2,7    4,5    3,6    3,75    -0,15
24    pomarańcze    kg    4    4,4    4,2    3,6    0,6
25    truskawki    kg    4    4    4    4,5    -0,5
26    wiśnie    kg    3    3    3        
27    winogrona białe    kg    9    9    9    10,5    -1,5
28    winogrona ciemne    kg    12    12    12    11,6    0,4

art. spożywcze                            
1    chleb regionalny    0,5 kg    1,9    1,9    1,9    1,9    0
2    cukier    kg    2    2,1    2,05    2,05    0
3    dorsz (filet mrożony)    kg    23,5    24    23,75    23,75    0
4    fasola drobna Aura    kg    5    6,5    5,75    6,25    -0,5
5    fasola Jaś duży    kg    13    13    13    13    0
6    fasola Jaś karłowy    kg    4    5    4,5    4,5    0
7    groch łupany    kg    2,4    2,6    2,5    2,5    0
8    jaja klasa "L"(63 g-73 g)    szt.    0,35    0,4    0,38    0,38    0                                                                 
9    karczek    kg    12,6    12,81    12,71    12,66    0,05
10    kiełbasa zwyczajna    kg    5,6    11,03    8,32    8,32    0
11    kurczak    kg    6,9    6,9    6,9    6,95    -0,05
12    mak    kg    10    11    10,5    10    0,5
13    makrela wędzona    kg    11    11,3    11,15    11,15    0
14    masło Extra    200 g    2,95    3,2    3,08    3,08    0
15    miruna ze skórą (filet)    kg    14,5    15,8    15,15    15,15    0
16    płaty śledziowe solone    kg    10,5    11,75    11,13    11,13    0
17    schab b/kości    kg    14,07    14,7    14,39    13,65    0,74
18    szprot wędzony    kg    9,5    9,5    9,5    9,5    0

POWIĄZANE

Długie weekendy czy wakacje to okresy, gdy właściciele stacji benzynowych obniżk...

Ceny kakao na światowych giełdach szybko się nie zatrzymają. Mogą dojść nawet do...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę