aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1
aaaaaaaaKongres Mięsny

Szkolenia HACCP w Toruniu

15 października 2003

W Toruniu odbędzie się szkolenie "HACCP – system zapewnienia bezpieczeństwa żywności". Ma ono na celu przygotowanie przedsiębiorstw branży żywnościowej do wymogów unijnych.

System HACCP, będący głównym tematem kursu, służy zapewnieniu bezpieczeństwa zdrowotnego żywności podczas jej produkcji i dystrybucji. W Unii Europejskiej wszystkie firmy z branży żywnościowej zobowiązane są do wdrożenia tego systemu. Wkrótce obowiązek ten będzie obejmował i polskie firmy niezależnie od wielkości i rodzaju działalności (handel, produkcja, dystrybucja).

Szkolenie zaplanowano na 7 listopada o godz. 9.30 w Toruńskiej Agencji Rozwoju Regionalnego. Bliższe informacje u Zbigniewa Barańskiego w Toruniu tel. 658-89-50.


POWIĄZANE

Od 10 lutego Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa będzie przyjmował...

Około 92,6 tys. ton żywności o wartości ponad 265 mln zł trafi w tym roku do org...

Sytuacja na unijnym rynku rolnym nadal jest krytyczna. Potrzeba środków łagodząc...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę