a_bio_expo_Ptak

Analiza celowości wprowadzania systemu

13 kwietnia 2004

Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli

1.Wprowadzenie

2. Źródła zakażeń żywności

3. Źródła zakażeń mikrobiologicznych w zakładach produkcyjnych

4. Źródła zanieczyszczeń chemicznych i ciał obcych

5. Przeżywanie i wzrost mikroorganizmów

6. Wprowadzanie systemu HACCP


POWIĄZANE

Główny Inspektorat JHARS podał najnowsze informacje o egzaminach kwalifikacyjnyc...

Według przedstawicieli branży mięsnej wszystko wskazuje na to, że najbliższe Świ...

Ogólnopolski Związek Zawodowy Lekarzy Weterynarii przysłał do naszej radakcji od...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę