Agrolok_10818

Analiza celowości wprowadzania systemu

13 kwietnia 2004

Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli

1.Wprowadzenie

2. Źródła zakażeń żywności

3. Źródła zakażeń mikrobiologicznych w zakładach produkcyjnych

4. Źródła zanieczyszczeń chemicznych i ciał obcych

5. Przeżywanie i wzrost mikroorganizmów

6. Wprowadzanie systemu HACCP


POWIĄZANE

Rada Sektora Wołowiny zaprezentowała w piątek w ministerstwie rolnictwa ...

Uzgodnienie z konsorcjum banków wstępnych warunków finansowania...

Uważamy, że projekt prezydenta powinien rozwiązać problem kredytów frankowych - ...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę