aaa_TSW_2023
CTR_2023

Eksport mięsa do Hongkongu

31 października 2007
W dniu 24 października 2007 r. z Departamentu Higieny Żywności i Środowiska w Hongkongu otrzymano informację, że właściwe służby weterynaryjne Hongkongu podjęły decyzję o zezwoleniu na eksport na tamtejszy rynek świeżego mięsa wieprzowego, baraniego i koziego.

 W związku z powyższym od dnia 16 listopada 2007 r. przy wysyłce chłodzonego/mrożonego mięsa wieprzowego, baraniego i koziego będzie obowiązywało świadectwo zdrowia zamieszczone na stronie Głównego Inspektoratu Weterynarii http://www.wetgiw.gov.pl .


POWIĄZANE

Nowym członkiem Stowarzyszenia została spółkaLorenzPolska-wiodący producent euro...

Najnowszy, czerwcowy raport FAS USDA przedstawil dla amerykańskich eksporterów p...

ZZR "KORONA" w woim ostatnim komunikacie poinformował, że wczoraj, 13.06 Rada Mi...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę