aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1

Magazyn Przemysłu Mięsnego 5/2002

W numerze: Konkurs XVIII Konkurs Osłonki / Opakowania Ubranie na miarę Dodatki Renesans w produkcji Funkcjonalne białko mięsne Technologie / Chłodnictwo / Transport Drób i

29 listopada 2002

Magazyn Przemysłu Mięsnego 2/2002 marzec-kwiecień

W numerze: Temat numer Rozkoszne grilowania Dodatki Wędliny konserwowane Aromaty, substancje konserwujące Technolgia produkcji wyrobów mięsnych do grilowania Osłonki / Opakowania Opakowania

29 listopada 2002
Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę