Biogas Poland 2025 950
biogaz, biometan, biopaliwa_ptak 2025

Nowości w Zakładzie Mleczarskim "Ceko"

26 lutego 2004

Jak się dowiedzieliśmy, zaszły zmiany w "Ceko"  - Cieślak - Korach spółka jawna. W połowie lutego br. ruszyła  bowiem sprzedaż nowego produktu - serka DIPPELLO. Jest to serek do kanapek w pięciu smakach: naturalny, z cebulą, szczypiorkiem, z ziołami, czosnkiem, z pieprzem. Spółka została nagrodzona w lutym statuetką GAZELE BIZNESU 2003 i została umieszczona w rankingu najbardziej dynamicznych firm.

Do tej pory zakład nie produkował serów tego typu. Jak powiedział nam pan Remigiusz Aleksander, z działu handlowego : Do tej pory nasza produkcja ukierunkowana była na sery typu holendersko-szwajcarskiego i mozzarellę. Produkujemy jeszcze ser biały o nazwie wiedeński (typu włoska ricotta).

POWIĄZANE

tak merytorycznie jak zawsze oraz tak nowatorsko jak nigdy dotąd! Tegoroczna edy...

Spotkanie ministra Stefana Krajewskiego z przedstawicielami organizacji związkow...

Czy Europa pójdzie tą samą drogą? Australia wprowadza unikalne i surowe w skali ...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę