aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1

Eurostek 2012

27 kwietnia 2007
W związku z przyznaniem Polsce prawa organizacji Mistrzostw Europy w piłce nożnej EURO 2012 Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego podpisało z Ogólnopolskim Stowarzyszeniem Szefów Kuchni i Cukierni porozumienie o współpracy w promocji polskiej ekologicznej i konwencjonalnej wołowiny wysokiej jakości.

 Jak udało się nam dowiedzieć celem obu organizacji jest  wdrożenie systemu produkcji, dystrybucji, sprzedaży w hotelach, restauracjach i cateringu polskiej wołowiny wysokiej jakości w tym również ekologicznej a także promocja regionalnych specjalności z polskiej wołowiny wysokiej jakości przed i w trakcie EURO 2012.




POWIĄZANE

Ognisko afrykańskiego pomoru świń (ASF) to strata dla hodowcy, producenta, a tak...

Dobrze utrzymana, produktywna krowa powinna cielić się co roku. Oznacza to, że z...

- Zrównoważona produkcja, m.in. mleka i wołowiny, do której dąży Europa, musi uw...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę