Informacja Głównego Lekarza Weterynarii w sprawie eksportu produktów mięsnych na rynek Hongkongu

19 listopada 2007
9 listopada br. Departament Higieny Żywności i Środowiska w Hongkongu poinformował, że służby weterynaryjne Hongkongu podjęły decyzję o zezwoleniu na eksport na tamtejszy rynek produktów z mięsa wołowego, wieprzowego, baraniego i koziego.

Od dnia 23 listopada 2007 r., przy wysyłce produktów mięsnych poddanych obróbce termicznej lub zabiegom konserwującym, będzie obowiązywało świadectwo zdrowia zamieszczone na stronie Głównego Inspektoratu Weterynarii


POWIĄZANE

Będą zmiany we wspieraniu przez ARR zadań związanych z ustanowieniem nadzwyczajn...

Rolnicy związani z OPZZ RI opuścili w środę posiedzenie komisji. Zarzucali resor...

Minister Krzysztof Jurgiel rozmawiał w poniedziałek w Brukseli z unijnym komisar...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum
Jestesmy w spolecznosciach:

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Zgłoś uwagę