Biogas Poland 2025 950
biogaz, biometan, biopaliwa_ptak 2025

Certyfikaty dla produktów tradycyjnych. Czy to ma sens?

17 kwietnia 2020
Certyfikaty dla produktów tradycyjnych. Czy to ma sens?

- Zdecydowanie tak, bowiem są one potwierdzeniem wysokiej jakości produktów oraz ich tradycyjnego charakteru – mówi Anita Kubarska, Brand Manager w Sertop Sp. z o.o.

– W Polsce coraz mocniej rozwija się trend produktów tradycyjnych i lokalnych a takie certyfikaty pozwalają wyróżnić na sklepowej półce dany towar. W naszym przypadku znak „Jakość Tradycja” Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego uznanego przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi uzyskały serki topione „Ser topiony Gouda” oraz „Ser topiony Złoty Ementaler”, najbardziej znane Polakom produkty, obecne na rynku od kilkudziesięciu lat.

Posiadanie tego typu znaków stanowi nie tylko dodatkowy element promocyjny, ale jest potwierdzeniem rzetelności i wiarygodności każdej firmy o charakterze tradycyjnym, co przydaje się także podczas współpracy z partnerami handlowymi.

 

Biuro prasowe Sertop


POWIĄZANE

W dniu 1 października obchodzimy ŚWIATOWY DZIEŃ KAKAO. Jest to dobry czas na chw...

Drugi pomiar Barometru AI, przygotowany przez EFL, potwierdza rosnące znaczenie ...

Ponad 60 proc. przedsiębiorców doświadcza problemów z płatnościami od swoich kon...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę