Jak prawidłowo komponować posiłki w diecie roślinnej?
Mamy wiosnę, a to dobry moment na wprowadzenie modyfikacji i urozmaicenie naszego codziennego menu. Zwłaszcza teraz – gdy eksperci ze wzmożoną siłą alarmują...
Twarogi bez laktozy oferowane przez Spółdzielnię Mleczarską Mlekpol w Grajewie to znakomite rozwiązanie dla konsumentów nietolerujących cukru mlecznego. Nowy...
Mleko i produkty mleczne są zagłębiem składników mineralnych niezbędnych do funkcjonowania i rozwoju organizmu przedszkolaka. Oprócz najbardziej rozpoznawalnego...
Mlekpol wprowadza na rynek dwa nowe produkty. Gouda i Edam to sery holenderskie, podpuszczkowe. Pierwszy z nich ceniony jest za swój łagodny i wytrawny...
Jak pokazują wyniki badania sondażowego[1] przeprowadzonego przez agencję PR Hub i Wydział Nauk o Zdrowiu Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, w...
Zakup produktów z długim okresem przydatności do spożycia zapobiega marnowaniu żywności i jest korzystne nie tylko dla odbiorcy końcowego, ale także dla...
Nic nie wskazuje na to, żeby puby zamknięte 14 marca br. mogły być otwarte na początku maja. Dlatego rzemieślniczy Browar PINTA z Wieprza kolejne piwo z...
Największa ma 33 ha, najstarsza skończyła w tym roku 40 lat, a ta najwyżej położona znajduje się 563 m n. p. m. – na mapie Polski można odnaleźć aż kilkaset...
Desery to swojego rodzaju dzieła sztuki, które mogą stać się wizytówką lokalu. Charakterystyczne kompozycje smaków zapadną w pamięć niejednej osobie. Warto więc...