biogaz_09_2025
biogaz, biometan, biopaliwa_ptak 2025

Dieta wegetariańska wzmacnia odporność

Jak prawidłowo komponować posiłki w diecie roślinnej?

28 kwietnia 2020

Spożytkuj czas w domu - przygotuj wiosenne menu z najbliższymi

Mamy wiosnę, a to dobry moment na wprowadzenie modyfikacji i urozmaicenie naszego codziennego menu. Zwłaszcza teraz – gdy eksperci ze wzmożoną siłą alarmują...

28 kwietnia 2020

Wiosenna nowość Mlekpolu - twaróg półtłusty bez laktozy Mazurski Smak

Twarogi bez laktozy oferowane przez Spółdzielnię Mleczarską Mlekpol w Grajewie to znakomite rozwiązanie dla konsumentów nietolerujących cukru mlecznego. Nowy...

28 kwietnia 2020

Fosfor - przepis na sukces prawidłowego rozwoju przedszkolaka

Mleko i produkty mleczne są zagłębiem składników mineralnych niezbędnych do funkcjonowania i rozwoju organizmu przedszkolaka. Oprócz najbardziej rozpoznawalnego...

28 kwietnia 2020

Gouda i Edam - nowe sery w ofercie Spółdzielni Mleczarskiej Mlekpol w Grajewie

Mlekpol wprowadza na rynek dwa nowe produkty. Gouda i Edam to sery holenderskie, podpuszczkowe. Pierwszy z nich ceniony jest za swój łagodny i wytrawny...

27 kwietnia 2020

Żywność w dobie COVID-19 a obawy konsumentów

Jak pokazują wyniki badania sondażowego[1] przeprowadzonego przez agencję PR Hub i Wydział Nauk o Zdrowiu Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, w...

24 kwietnia 2020

Z długą datą, bez ryzyka

Zakup produktów z długim okresem przydatności do spożycia zapobiega marnowaniu żywności i jest korzystne nie tylko dla odbiorcy końcowego, ale także dla...

24 kwietnia 2020

Druga PINTA Pierwszej Pomocy

Nic nie wskazuje na to, żeby puby zamknięte 14 marca br. mogły być otwarte na początku maja. Dlatego rzemieślniczy Browar PINTA z Wieprza kolejne piwo z...

22 kwietnia 2020

Festiwal Polskie Wino online

Największa ma 33 ha, najstarsza skończyła w tym roku 40 lat, a ta najwyżej położona znajduje się 563 m n. p. m. – na mapie Polski można odnaleźć aż kilkaset...

22 kwietnia 2020

Wiosenny deser czekoladowy

Desery to swojego rodzaju dzieła sztuki, które mogą stać się wizytówką lokalu. Charakterystyczne kompozycje smaków zapadną w pamięć niejednej osobie. Warto więc...

22 kwietnia 2020
Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę