aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1

Polacy lubią i jedzą kukurydzę, jednak mają niewielką wiedzę o...

Sondaż przeprowadzony na potrzeby kampanii „Kukurydza – źródło zdrowia, energii i smaku” pokazuje, że lubimy i jemy kukurydzę. Mimo to – jak wynika z dostępnych...

28 września 2022

Wraca moda na robienie domowych przetworów

Dla części konsumentów robienie domowych przetworów to sposób na oszczędności. W tym roku prawie dwie trzecie Polaków zamierza zrobić przetwory na zimę – wynika...

26 września 2022

MushUp nagrodzony Laurem Konsumenta

Odkryty nutraceutyk! Co cennego można wydostać z grzybów, zwłaszcza medycznych? Chińska medycyna już dawno dogłębnie zajęła się tematem najlepszego wykorzystani...

22 września 2022

Które zioła i przyprawy pasują do ziemniaków?

Trudno oprzeć się ziemniakom zwłaszcza w sezonie letnim. Przygotowywane na wiele sposobów, najbardziej smakują w najprostszej postaci, doprawione świeżymi zioła...

20 września 2022

Zdrowe śniadanie do szkoły? Koniecznie z produktami zbożowymi!

Pomysły i przepisy na szkolne śniadania znanych blogerek kulinarnych W dobie kolorowych reklam i ciągłego pośpiechu zadbanie o zdrowe odżywianie dziecka poza do...

19 września 2022

Dlaczego jemy kaszę?

Polacy doceniają kaszę przede wszystkim za jej walory zdrowotne (80%) i smak (74%). Zwracają też uwagę na to, że jest sycąca oraz na dostępność wielu gatunków. ...

8 września 2022

Sprawdzony przepis na ciasto drożdżowe z owocami

To jeden ze smaków kojarzących się z dzieciństwem. Kiedy byliśmy mali, ciasto drożdżowe najlepiej smakowało ze szklanką mleka. Puszysta, lekka konsystencja idea...

6 września 2022

Warzywno-owocowe szaleństwo

Obfitość witamin na letnim talerzu malucha Lato najpyszniejszą porą roku! Tylko w sezonie wakacyjnym możemy cieszyć się tak wielkim bogactwem warzyw i owoców. W...

18 sierpnia 2022

Poznaj 3 trendy, które królują dziś na rynku

Na co zwracają uwagę goście w restauracjach? W wyniku pandemii, polska gastronomia przeszła w ostatnich kwartałach szereg zmian. Obserwujemy dziś nie tylko inne...

17 sierpnia 2022

Kuchnia roślinna w sierpniu. Jak wykorzystać sezonowe warzywa?

Sierpień przywodzi na myśl długie, gorące dni i ciepłe, gwiaździste noce. Na półmetku wakacji możemy cieszyć się także bogactwem smaków, kolorów i aromatów pros...

17 sierpnia 2022
Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę