OPOLAGRA_2025
AgroShow_05_2025_Zielone

Dieta eliminacyjna – co warto wiedzieć?

Diety eliminacyjne są tematem często poruszanym w mediach. Dzieje się tak za sprawą alergii i nietolerancji pokarmowych, które z roku na rok dotykają coraz wię...

28 lutego 2017

Podróże z literaturą: oto miejsca, które zwiedzisz w towarzystwie wielkich pisarzy

Każdy obieżyświat wie, że dobra książka to świetny towarzysz podróży. Tym bardziej, jeśli na jej kartach odkrywamy żywy obraz celu naszej wyprawy odmalowany pi...

28 lutego 2017

Technologie przyszłości w pojazdach koncepcyjnych Toyoty

Już za niecałe 2 tygodnie na Salonie Samochodowym w Genewie Toyota zaprezentuje swój najnowszy samochód koncepcyjny i-TRIL Concept. Pojazd posłuży do za...

27 lutego 2017

Kolejne zdrowe propozycje w Netto

Nowe wegetariańskie i wegańskie produkty dostępne w sklepach Netto to najlepszy wybór dla osób, które całkowicie wyeliminowały ze swojej diety mięso oraz dla...

27 lutego 2017

Włoscy rolnicy w obronie oryginalnej pizzy

Na świecie pizza serwowana jest z dodatkami, które są nie do przyjęcia i niszczą jej oryginalny smak - alarmują włoscy rolnicy. Tak zareagowali na pol...

24 lutego 2017

Bezcukrowa drożdżówka z SGGW

Tłusty czwartek to trudny dzień dla osób na dietach, zwłaszcza cukrzyków. Kiedy wszyscy wokół licytują się, kto zjadł więcej lukrowanych i nadziewanych pączków...

24 lutego 2017

Sekrety podwodnego królestwa rekinów

960 kilometrów od wybrzeży Ekwadoru leży łańcuch wysp nieskalanych działalnością człowieka przez miliony lat. Rozsławione przez Karola Darwina, wyspy Galapagos ...

24 lutego 2017

Obalamy 5 kawowych mitów!

Wraz z popularnością kawy, rośnie również nasza świadomość dotycząca jej przyrządzania. I chociaż nasza wiedza jest coraz szersza, zdarza się, że wciąż postępu...

24 lutego 2017

Program „Doceń polskie” partnerem SweetTARGów

Choć nie mają jeszcze bardzo długiej tradycji, SweetTARGi na stałe wpisały się już do kalendarza rzemieślników z całej Polski. W tym roku spotkanie firm z sekto...

23 lutego 2017

Na świecie marnuje się niemal 20 proc. żywności

Prawie jedna piąta światowego jedzenia jest marnowana z powodu nadmiernej konsumpcji i niepotrzebnego jej wyrzucania - przestrzegają naukowcy z Uniwersytetu w...

23 lutego 2017
Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę