biogaz_09_2025
biogaz, biometan, biopaliwa_ptak 2025

SERTOP - Z włoskim akcentem

3 czerwca 2019
SERTOP - Z włoskim akcentem

W Polsce rozmawiając na temat serów najczęściej utożsamiamy je z kuchnią francuską lub włoską, jednak to właśnie tę ostatnią najchętniej stosujemy na co dzień - mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop Sp. z o.o.

– Doskonałym zamiennikiem w kuchni tradycyjnych serów żółtych są także, wykonane na ich bazie - serki topione, które ze względu na wysoką jakość zastosowanych w produkcji surowców idealnie nadają się także do ciepłych dań. To właśnie z ich pomocą możemy przygotować domowe spaghetti, lasagne, serowe dipy do ryb i warzyw, a także gorące, serowe sosy, idealne do polania mięs i tradycyjnych, polskich dodatków, takich jak ziemniaki czy kluski.

Ich zaletą jest nie tylko wygoda, ale także długi termin przydatności do spożycia. Przepisy tego typu możemy znaleźć na blogu kulinarnym www.serkiwkuchni.pl

 

Biuro prasowe Sertop


POWIĄZANE

Miód coraz rzadziej kojarzony jest wyłącznie z tradycją i domową spiżarnią. Staj...

Raporty PPR – Analiza Polityczna Ursula von der Leyen na zakręcie historii? Głos...

„Raporty PPR – AgroEksport: Rosja 2024/25"  W lipcu 2025 roku obserwujemy wyraźn...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę