MERCOSUR1
TSW_XV_2025

II nagroda w konkursie Sano

Dokarmianie prosiąt - drogą do sukcesu mgr inż. Marcin Leżański, dr hab. Władysław Migdal, Katedra Hodowli Trzody Chlewnej, Akademia Rolnicza w Krakowie Najważniejsze w odchowie

30 stycznia 2002

I nagroda w konkursie Sano

Program Sano żywienia loch wysokoprośnych z udziałem premiksu Sauengold LAC i metioniny mgr inż. Krzysztof Gallas, prof. dr hab. Andrzej Potkański, Akademia Rolnicza w

30 stycznia 2002

Konkurs Sano rozstrzygnięty

Nowoczesne żywienie zwierząt nie może rozwijać się bez doświadczeń i wiedzy wybitnych naukowców, którzy często wyznaczają nowe trendy i kierunki. Dlatego związki Sano z nauką zawsze były

30 stycznia 2002

Sano sponsorem konferencji

Sano sponsorem konferencji Akademia Rolnicza im. Hugona Kołatają w Krakowie była organizatorem konferencji pt. "Nauka - praktyce" odbywającej się dnia 18 października br. oraz I

30 stycznia 2002

Nowe oblicze Sękowa

Fabryka Premiksów w Sękowie położona przy trasie A2, pomiędzy Poznaniem a Pniewami stanowi doskonałą wizytówkę Sano, przyciągającą wzrok wszystkich osób jadących tą najbardziej uczęszczaną

30 stycznia 2002

Ceny zbóż paszowych

  Zboże cena minimalna cena maksymalna cena średnia zmiana ceny średniej tydzień rok Pszenica 41,4 51,5

25 stycznia 2002

Portret dealera Sano "Dobrosława"

Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska w Sławie Hodowcy bardzo sobie cenią współpracę z Sano, gdyż dzięki niej mogą liczyć przede wszystkim na wyższe dochody. Dlatego z roku na rok zwiększa

24 stycznia 2002

Doświadczenie w IZ ZZD Pawłowice

Doświadczenie w IZ ZZD Pawłowice Premiks Sano Optima 30 w żywieniu krów w okresie zasuszenia Prawidłowe żywienie krów w okresie zasuszania stanowi podstawę sukcesu w produkcji mleka. W

24 stycznia 2002

dr Ryszard Kujawiak*, dr Ryszard Zarudzki**

dr Ryszard Kujawiak*, dr Ryszard Zarudzki** System DLG w żywieniu krów mlecznych Wykład wygłoszony na konferencji „Nowoczesne technologie w rolnictwie" podczas Dożynek 2001 pod

24 stycznia 2002

Wykorzystanie krajowych komponentów białkowych w żywieniu świń

Dr Ryszard Kujawiak Wykorzystanie krajowych komponentów białkowych w żywieniu świń Wykład wygłoszony na konferencji „Nowoczesne technologie w rolnictwie" podczas Dożynek 2001

24 stycznia 2002
Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę