Mody konsumenckie wymuszają zmiany w firmie

Czy warto dostosować się do bieżących mód żywieniowych? – Wszystko zależy od okoliczności – mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop Sp. z o.o. – Bo mody...

21 stycznia 2020

Stawiamy na zielone! - Rukola marki Eisberg

Poszukując lekkostrawnego, bogatego w wartości odżywcze składnika, który najprostszej potrawie nada wyrazistego smaku i koloru, warto zaopatrzyć się w Rukolę ma...

21 stycznia 2020

Najsłodsze dni w roku

Święto babci i dziadka silnie wrosło w polską kulturę. Jednak mało kto wie lub pamięta, że tradycja ich obchodzenia pojawiła się dopiero w latach 60. ubiegłego ...

21 stycznia 2020

Sertop rozdaje kalendarze

Tyski producent serków topionych organizuje kolejny konkurs. Tym razem do wygrania jest aż 100 sztuk kalendarzy na 2020 rok.

17 stycznia 2020

„Kulinarnie Mocni” otwierają Nowy Rok wspólnym gotowaniem

Kolejny raz łączą siły, aby uczyć zdrowego i pomysłowego gotowania, a także mądrego zarządzania produktami. Piąta edycja programu zwraca szczególną uwagę na...

16 stycznia 2020

Gofry orkiszowo – dyniowe z gruszką. Naturalnie dobre dla dużych i małych łasuchów

Sezon dyniowy w pełni, warto więc wprowadzić to wyjątkowe warzywo do codziennego, jesiennego menu. Oprócz tradycyjnej dyniowej zupy czy dyniowych przecierów, z ...

16 stycznia 2020

Nowy serek wiejski Łaciaty w linii produktów bez laktozy

Spółdzielnia Mleczarska Mlekpol w Grajewie wprowadza do swojej oferty nowy serek wiejski Łaciaty bez laktozy. Dzięki zastosowanym procesom rozkładu laktozy na...

15 stycznia 2020

BIO zioła – MAKRO Polska ogranicza zużycie plastiku

MAKRO Polska podejmuje szereg działań na rzecz ograniczenia plastiku. We wrześniu 2019 roku sieć hurtowni wprowadziła papierowe opakowania dla świeżych ziół w...

14 stycznia 2020

Polacy coraz chętniej sięgają po roślinne zamienniki mięsa. Ponad 68 proc. osób jedzących poza domem zamawia dania bezmięsne

Ponad 3 mln Polaków to wegetarianie lub weganie. Coraz więcej osób spośród mięsożerców deklaruje, że chce ograniczyć spożycie mięsa i interesuje się jego...

9 stycznia 2020

Jaka dieta w walce o odporność?

Na nasz układ odpornościowy wpływa wiele czynników, wśród których jednymi z ważniejszych jest przestrzegana dieta. Odpowiednia podaż składników stymulujących...

9 stycznia 2020
Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę