Adama_1-15.08.2020
Bayer_dekalb_lipiec_2020

Rok 2016 w branży spożywczej. Podsumowanie laureatów programu „Doceń polskie”

Najwyższy czas podsumować ubiegły rok! Laureaci programu „Doceń polskie” dzielą się nie tylko spostrzeżeniami dot. minionych dwunastu miesięcy i opiniami na te...

13 lutego 2017

Walentynkowy konkurs SERTOP na Facebooku

Sertop, tyski producent serków topionych organizuje na swoim fanpage kolejny, tym razem walentynkowy konkurs  „Pokaż, jak...

10 lutego 2017

Superżywność w natarciu. Sprzedaż zdrowych produktów szybko rośnie, także w kategorii przekąsek

Polski rynek zdrowej żywności dynamicznie rośnie i według prognoz jego wartość może przekroczyć w tym roku 1 mld zł. Jednym z segmentów korzystających na tym...

9 lutego 2017

Jedzenie dla duszy, czyli bądź tym co jesz bez obaw!

Każdy organizm funkcjonuje wedle typowego dla siebie rytmu, który zapewnia mu balans między opanowaniem, a nadmiarem emocji, czy poczuciem komfortu i na...

9 lutego 2017

Chrzan Luksusowy w programie „Doceń polskie”

Kolejny produkt Wytwórczej Spółdzielni Pracy „Społem” został odznaczony prestiżową nagrodą. Znakiem „Doceń Polskie – Top produkt” uhonorowano Chrzan...

9 lutego 2017

Polacy chętnie jedzą pizzę

Pizza zamawiana na wynos, mrożona lub przygotowywana samodzielnie, gości na talerzach trzyosobowej rodziny przeciętnie raz na kwartał – wynika z analizy Banku ...

9 lutego 2017

Alergie pokarmowe opóźnione nie są łatwe do wykrycia. Aby wyeliminować z diety szkodliwe składniki, trzeba wykonać specjalne badanie krwi

Alergie pokarmowe opóźnione mają ogromny wpływ na wygląd, samopoczucie i prawidłowe funkcjonowanie organizmu – przyznaje Agnieszka Mielczarek, coach...

8 lutego 2017

Dieta dla seniora

Fakt ten rodzi wiele schorzeń i dolegliwości, które można w łatwy sposób wyeliminować. I to właśnie na...

8 lutego 2017

Opony przystosowane do wypraw polarnych

Arktyczne doświadczenie: Wytrzymała opona zimowa Nokian Hakkapeliitta 44 to najnowszy produkt z górnej półki, będący owocem współpracy...

8 lutego 2017

Nie tylko zarobki. Dlaczego zmieniamy pracę?

Dlaczego szukamy innej pracy? 53% respondentów wskazało wyższe zarobki, 28% brak możliwości rozwoju, 27% brak możliwości awansu, 23% nudę i rutynę, a 23% złą...

7 lutego 2017
Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę