OPOLAGRA_2025
AgroShow_05_2025_Zielone

Nadanie sztandaru ZSP ANWIL

W poniedziałek (12.12.2016 r.) w Centrum Kultury Browar B we Włocławku odbyła się uroczystość nadania sztandaru Zakładowej Straży Pożarnej ANWIL oraz poświę...

13 grudnia 2016

Czarna porzeczka Hortex nie tylko na Święta

Czarne porzeczki doskonale smakują się przez cały rok. Teraz Hortex wprowadził je w postaci mrożonej, więc możemy cieszyć się nimi nie tylko latem. Wyborny...

13 grudnia 2016

UNICEF alarmuje: Co czwarte dziecko na świecie żyje w krajach dotkniętych kryzysami humanitarnymi

Około 535 mln dzieci na świecie, czyli niemal co czwarte dziecko, żyje w krajach ogarniętych konfliktami lub dotkniętych przez katastrofy naturalne – alarmuje...

12 grudnia 2016

SERTOP "Przedsiębiorstwo Fair Play" 2016

25 listopada w Warszawie tyski producent serków topionych kolejny raz z rzędu otrzymał Certyfikat Jakości Biznesu „Przedsiębiorstwo...

12 grudnia 2016

Soki Fortuna 100% – dbaj o siebie, to proste!

Sok pomarańczowy zawiera dużo witaminy C, która odgrywa ważną rolę w leczeniu takich chorób jak przeziębienie czy grypa. Dlatego, w przypadku zachorowania na...

12 grudnia 2016

Jarmark Bożonarodzeniowy

Wspólne pisanie listów do św. Mikołaja, warsztaty tworzenia kartek świątecznych, ozdób choinkowych, reniferów, kalendarzy, masek karnawałowych czy karmników z ...

9 grudnia 2016

Przedświąteczne porządki krok po kroku

Boże Narodzenie to czas odpoczynku i relaksu w gronie najbliższych. Rodzinne celebrowanie wymaga jednak przygotowań, w tym związanego z koniecznością poświę...

9 grudnia 2016

Zimowe figle – czas, start na śniadanie!

Zimowa pora to dla naszych dzieci nie tylko czas śnieżnych zabaw, lecz także moment, podczas którego powinny jadać odpowiednio skomponowane śniadania. Zimą po...

9 grudnia 2016

Trendy lunchboxy dla aktywnych

Modne dziś lunch boxy największą popularnością cieszyły się już w latach 30., królując w tornistrach amerykańskich uczniów. Początkowo stanowiły jedynie zamien...

8 grudnia 2016

Nestle – nowa technologia molekularna pozwala mniej słodzić

Koncern Nestle poinformował, że opracował nową technologię, która pozwala na ograniczenie zawartości cukru w niektórych słodyczach do 40% bez zmiany smaku...

7 grudnia 2016
Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę